Een baan met impact bij Erasmus Universiteit Rotterdam

Lachende studenten tijdens college

Als werkgever wil de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Dat doen we samen met onze 3.700 academici en professionals en 33.000 studenten uit 140 landen.

Met een open blik op de wereld en met aandacht voor diversiteit van achtergronden en opvattingen werken onze wetenschappers en onderzoekers, docenten, studenten en professionals nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we onder het motto Making Minds Matter, wat staat voor onze ambities, zowel wetenschappelijk als maatschappelijk. Wat de Erasmus Universiteit Rotterdam onderscheidt is in de eerste plaats de manier waarop we dat doen: the Erasmian Way.

The Erasmian Way staat voor wereldburgerschap, maatschappelijke betrokkenheid, verbindend, ondernemend en ruimdenkend. We werken er hard aan om deze waarden in 2024 geheel in ons DNA te hebben verweven, en zoeken wetenschappers, docenten, professionals en studenten die deze kernwaarden belichamen en positieve maatschappelijke impact willen hebben op de wereld om hen heen. Net als onze naamgever willen we een duurzame bijdrage leveren aan de oplossing van actuele maatschappelijke vraagstukken.

Become an Erasmian

De wereld verandert razendsnel en dat vraagt om veerkracht en visie van organisaties en werkgevers. Zo ook van Erasmus Universiteit Rotterdam. Het is meer dan ooit zaak om meerwaarde te leveren voor de samenleving en voor onze medewerkers. Daarom blijven we als EUR ook de komende jaren actief investeren in het welzijn van onze medewerkers en in een inclusieve en diverse werkomgeving. In ons onderzoek en onderwijs stellen we de Erasmian Values centraal.

Herken jij je in onze Erasmian Values, en wil je ook dagelijks werken aan onderwijs, onderzoek of projecten met een duidelijk maatschappelijk karakter? Bekijk de verhalen van onze medewerkers en lees onze werkgeversvisie. Enthousiast geworden? We hopen je van harte terug te zien op onze campussen in Rotterdam en Den Haag.

Making Minds Matter

Erasmus University Rotterdam has a clear mission: creating positive societal impact, the Erasmian way.

Onze werkgeversvisie

Creating Positive Societal Impact

Lachende studenten tijdens college

Onze mensen en hun verhalen

Wil jij weten hoe het is om te werken bij EUR?

Studying in a busy library

De meest recente vacatures

 • Studieadviseur (1 FTE)

  Als studieadviseur informeer en adviseer je Nederlandse en internationale studenten van de faculteit ESSB over onderwijsprogramma’s, studievoortgang en reglementen. De faculteit is op zoek naar een enthousiaste en betrokken studieadviseur die breed inzetbaar is en onder andere de helft van …
 • Projectleider vastgoed afdeling Projects, 1,0 (FTE) – Real Estate & facilities (RE&F)

  De projectleider vastgoed wordt vooral ingezet op diverse vastgoedprojecten. Denk hierbij aan het uitvoeren van gepland onderhoud alsmede diverse kleine verbouwingen aan onze panden. De projectleider draagt zelfstandig (of onder begeleiding van een projectmanager) zorg voor de uitvoering van deze …
 • Project manager onderzoeksconsortium ProtectMe

  Geestelijke gezondheid van jongeren staat onder druk. Met een groot wetenschappelijk consortium gaan onderzoekers van de TUDelft, Erasmus MC en Erasmus Universiteit nieuwe oplossingen voor jongeren ontwikkelen en testen bijv. eHealth applicaties. Om het interdisciplinaire PROTECT-Me consortium …

Open sollicitaties

Heb je interesse in een baan bij Erasmus Universiteit Rotterdam, maar staan er momenteel geen passende vacatures open? Neem dan even contact op met de afdeling of faculteit waar je interesse in hebt en overleg met hen. We verzoeken je geen open sollicitaties naar ‘de EUR in het algemeen’ te sturen. 

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen