Meeloopdag Filosofie

maandag 20 feb 2023, 15:45 - 20:00
Meeloopdag
Meld je aan Voeg toe aan agenda

Tijdens een Meeloopdag Filosofie loop je samen met een groepje andere studiekiezers een dag mee met een student. Je volgt een werkcollege en sluit aan bij een hoorcollege van een vak uit het eerste jaar van deze bacheloropleiding. Natuurlijk maak je ook kennis met de campus en is er ruimte om met studenten en docenten van gedachten te wisselen. Zo kom je te weten of de bacheloropleiding Filosofie in Rotterdam voor jou de goede keuze is.

Het programma van de meeloopdag:

• Ontvangst
  • Welkom en inleiding
  • Campustour
  • Eten
  • Hoorcollege
  • Afsluiting

Let op: voor iedere Meeloopdag kan zich een maximum aantal deelnemers aanmelden. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, staat het formulier nog even online zodat je je kunt aanmelden voor de reservelijst. Zodra er een plek voor je vrijkomt, wordt er contact met je opgenomen. Als het formulier niet zichtbaar is, is de reservelijst helaas vol en kun je je voor een andere meeloopdag inschrijven.

Vergelijk @count opleiding

• @title