(VOL) Meeloopdag Filosofie

Bezoek de Meeloopdag Filosofie en maak kennis met de studie!
Begindatum

maandag, 13 jan 2020, 12:45

Einddatum

maandag, 13 jan 2020, 16:45

Tijdens een Meeloopdag Filosofie loop je samen met een groepje andere studiekiezers een dag mee met een student. Je volgt een werkcollege en sluit aan bij een hoorcollege van een vak uit het eerste jaar van deze bacheloropleiding. Natuurlijk maak je ook kennis met de campus en is er ruimte om met studenten en docenten van gedachten te wisselen. Zo kom je te weten of de bacheloropleiding Filosofie in Rotterdam voor jou de goede keus is.

Voor wie?

- Scholieren uit vwo 5 en 6 die zich willen verdiepen in de bacheloropleiding Filosofie van Erasmus University Rotterdam.

- HBO-studenten die zich willen verdiepen in een bacheloropleiding van Erasmus University Rotterdam

• Welkom door een student Filosofie
  • Introductie door de opleidingsdirecteur of studieadviseur
  • Werkcollege verzorgd door een tutor
  • Campus tour en diner
  • Aansluiten bij een hoorcollege uit het reguliere programma van het eerste jaar van de bacheloropleiding Filosofie

Aanmelden

Aanmelden voor een Meeloopdag kan vanaf zes weken voorafgaand aan de Meeloopdag. Let op: Je kunt je voor één Meeloopdag per bacheloropleiding aanmelden. Een dag voorafgaand aan de Meeloopdag ontvang je het definitieve programma.

Voor iedere Meeloopdag kan zich een maximum aantal deelnemers aanmelden. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, staat het formulier nog even online zodat je je kunt aanmelden voor de reservelijst. Zodra er een plek voor je vrijkomt, wordt er contact met je opgenomen. Als het formulier niet zichtbaar is, is de reservelijst helaas vol en kun je je voor een andere meeloopdag inschrijven.