Masterclass Selectie en Assessment

Psychologie van Werving en Selectie
Datum(s)

10, 11 en 12 november 2021 

Let op: voor deze cursus hebben we het maximale aantal deelnemers bereikt. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.

Kosten

€1.750,- (bij het cursusgeld zijn parkeerkaarten op het EUR-terrein, lunches, koffie/thee, overnachtingen en cursusmateriaal inbegrepen. Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW)

Inschrijfdeadline

20 september 2021

In deze masterclass selectie en assessment leer je in drie dagen hoe je een selectieprocedure opzet en uitvoert op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Er wordt al meer dan 100 jaar gedragswetenschappelijk onderzoek gedaan naar werving- en selectievraagstukken. Op basis daarvan weten we hoe functieprofielen het beste kunnen worden opgesteld, welke persoonlijke eigenschappen voorspellend zijn voor succesvol functioneren en hoe die eigenschappen het beste gemeten kunnen worden in een selectieprocedure.

Kennis van de psychologie van werving en selectie helpt je om beter onderbouwde personeelsbeslissingen te kunnen nemen. Deze masterclass biedt een effectieve combinatie van inzichten uit de wetenschap en praktijk. Door de kleinschalige opzet is er veel ruimte om ervaringen en kennis te delen met andere deelnemers.

Resultaten

Na het volgen van deze masterclass:

  • Heb je inzicht in de nieuwste ontwikkelingen rondom job design
  • Weet je welke persoonlijke eigenschappen voorspellend zijn voor succesvol functioneren
  • Weet je welke selectie-instrumenten je kunt inzetten
  • Pas je deze inzichten toe bij het geven van selectieadviezen. 

Doelgroep

De masterclass is bedoeld voor startende assessment adviseurs die zich willen ontwikkelen in hun vak.

Sprekers

Met medewerking van onder andere dr. Annemarie Hiemstra (EUR) en prof. dr. Marise Born (EUR). Deze masterclass is opgezet in samenwerking met AoA (Allesoverassessments.nl) en in samenwerking met Team Selectie van de politie.

Programma

Dag 1 
Ochtend Introductie | Job design en functie analyse 
MiddagHoe stel je een goed assessment samen? Deel 1 - Inzichten uit de wetenschap
Dag 2 
Ochtend Hoe stel je een goed assessment samen? Deel 2 - Inzichten uit de wetenschap
MiddagAssessment simulatie deel 1: functie analyse 
Dag 3 
Ochtend 

Assessment simulatie deel 2: Assessment samenstellen

Middag

Assessment simulatie deel 3: Assessment uitvoeren en evalueren

Met veel plezier kijk ik terug op de masterclass Selectie & Assessment. Door verschillende sprekers wordt er een stevige theoretische basis gelegd, waarbij er ook aandacht wordt besteed aan toekomstige ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Door de aanwezigheid van deelnemers uit verschillende sectoren wordt er veel kennis gedeeld en ontstond een leuke, positieve groepsdynamiek.

Contact

ESSB Academy

Datum(s)

10, 11 en 12 november 2021 

Let op: voor deze cursus hebben we het maximale aantal deelnemers bereikt. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.

Kosten

€1.750,- (bij het cursusgeld zijn parkeerkaarten op het EUR-terrein, lunches, koffie/thee, overnachtingen en cursusmateriaal inbegrepen. Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW)

BTW
Niet van toepassing
Inschrijfdeadline

20 september 2021

Tijdsduur
3 dagen
Aangeboden door
Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Discipline
Psychologie
Type
Masterclass
Voertaal
Nederlands
Bekostiging

private

Inschrijving

Persoonlijke gegevens

Factuurgegevens

Factuur naar

Ondertekening

Velden met een * zijn verplicht

Privacy verklaring: De persoonsgegevens die via dit formulier verkregen zijn, worden gebruikt voor cursussen van ESSB Academy ten behoeve van de deelnemersadministratie en/of communicatie. ESSB Academy gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacy beleid van ESSB Academy.

Vertrouwelijke omgang met informatie: Voor de opzet van onze opleidingen is een sfeer van openheid en vertrouwen van groot belang. U moet vrijelijk informatie kunnen uitwisselen zonder dat die buiten het bestek van de opleiding bekend wordt. Met uw ondertekening van dit inschrijfformulier gaat u daarom akkoord dat geen enkele informatie – welke niet via openbaar toegankelijke informatie verkregen had kunnen worden – op enigerlei wijze wordt bekend gemaakt aan personen, bedrijven/organisaties buiten de context van deze opleiding zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de betrokkene(n) en ESSB Academy.

Algemene voorwaarden: Met de ondertekening verklaart u bekend te zijn en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Erasmus Academy. Een exemplaar van de Algemene Voorwaarden kan u op verzoek worden toegezonden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen