Alumni psychologie

Alumnivereniging Psychologie

De alumnivereniging van Psychologie bestaat sinds 2009. Sindsdien wordt er eens per vier maanden een nieuwsbrief naar alle alumni verzonden en is er een alumnibijeenkomst georganiseerd. Afgestudeerde Psychologiestudenten worden automatisch lid van de alumnivereniging.

Mocht je vragen hebben over de alumnivereniging, stuur dan een e-mail naar: alumni.psy@essb.eur.nl

Oproep voor bestuursleden

Heb je altijd al bestuurservaring op willen doen? Lijkt het je leuk mee te denken over de activiteiten die voor psychologie-alumni worden georganiseerd? Ben je trots op de opleiding die je gevolgd hebt aan de Erasmus Universiteit? En wil jij je inzetten voor je voor het behoud van de band die je tijdens je studie hebt opgebouwd met medestudenten en staf? Dan is dit je kans!

De eerste alumnibijeenkomst is door het instituut zelf georganiseerd, maar uiteraard hoort een alumnivereniging bestuurd te worden door echte alumni! Daarom dragen wij hierbij het stokje graag over aan enthousiastelingen!

De oprichting van de vereniging ligt volledig in jouw handen, van het bedenken van de naam tot het organiseren van leuke activiteiten. Uiteraard zal het instituut hieraan een financiële bijdrage leveren.

Ben jij geïnteresseerd in een functie in het bestuur van de alumnivereniging psychologie, schrijf  dan een korte motivatie met CV en stuur dit naar alumni.psy@essb.eur.nl Geef hierbij ook je voorkeur voor positie  aan (voorzitter, vice-voorzitter, penningmeester of secretaris).

Blijf in contact met ons

Bachelor

Word lid van de Psychologie Alumni LinkedIn groep.

Master

Word lid van de Positive Organizational Psychology LinkedIn groep.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen