Introductieactiviteiten

Eurekaweek

Je eerste kennismaking met het leven als student in Rotterdam is de Eurekaweek, de universitaire introductie voor alle studenten van alle opleidingen: Erasmus Universiteit Rotterdam Eerstejaars Kennismakings Activiteiten. In vier dagen leer je de universiteit, het studentenleven en de stad kennen.

Freshmen Weekend van Cedo Nulli

S.F.V. Cedo Nulli is de studievereniging van Erasmus School of Social and Behavioural Sciences en organiseert bij aanvang van het academisch jaar een kennismakingsweekend (geen ontgroening) voor alle nieuwe leden. Lees meer over S.F.V. Cedo Nulli

Introductiebijeenkomst van de opleiding

De opleidingen organiseren introductiebijeenkomsten voor aankomende studenten. Ze nemen plaats vlak voor, tijdens of vlak na de eerste week van het academisch jaar. Soms zie je de sessie in je rooster; soms krijg je een extra bericht erover van het Onderwijsbureau in je studenten e-mail. Tijdens deze introductie krijg je relevante informatie voor jou als student van je opleiding.

Onderstaand kun je een rooster vinden van de introductiebijeenkomsten van alle master- en pre-masteropleidingen. Let op dat de planning voor aankomend jaar onder voorbehoud is tot medio/ eind van de zomer.

Opleiding

Datum

Tijd

Locatie

Extra informatie

Master in Bestuurskunde

WNM

 

 

 

Master in Pedagogische Wetenschappen

WNM

 

 

 

Master in Psychologie

WNM

 

 

 

Master in Sociologie

WNM

 

 

 

Pre-master Bestuurskunde

WNM

 

 

 

Pre-master Pedagogische Wetenschappen

WNM

 

 

 

Pre-master Sociologie

WNM