Bestuurskunde #3 Shanghai Subject Ranking

Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam staat dit jaar nummer 3 op de Subject Rankings of the Academic Ranking of World Universities (ARWU), ook bekend als de Shanghai Subject Rankings. 

Een van de belangrijkste criteria waar de ARWU op beoordeelt is het aantal gepubliceerde artikelen in toptijdschriften. Ook worden de Subject Rankings gebaseerd op het aantal wetenschappelijke artikelen binnen het respectievelijke gebied, de impact van de publicaties en internationale samenwerking bij artikelen. 

Over Bestuurskunde Rotterdam

Onderzoekers bij Bestuurskunde Rotterdam werken aan het vormgeven van nieuwe manieren van organiseren en managen van mensen en processen, het verbeteren van het functioneren van publieke organisaties, openbare dienstverlening en beleidsprocessen. Door haar jarenlange traditie van internationaal bekend onderzoek op het gebied van bestuurscomplexiteit, openbaar bestuur, beleidsbeslissingen en openbaar leiderschap te ontwikkelen, dragen de activiteiten en het onderzoeksprofiel van de Bestuurskunde Rotterdam bij tot een vernieuwd state-of-the-art bestuurskundig onderzoek. 

 

Naast traditioneel academisch onderzoek, heeft de afdeling ook een actief onderzoeksportfolio met een verscheidenheid aan lokale, nationale en internationale overheidsorganisaties.

Het studieprogramma richt zich zowel op nationale als internationale studenten. 

Meer informatie

Marjolein Kooistra, mediarelaties ESSB, 010 408 2135., kooistra@essb.eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen