Workshops

Het is mogelijk om de onderstaande workshops te volgen binnen MyFuture. Voor deze losse trainingen is nog geen datum bekend. Je kan je wel al aanmelden. Bij 10 aanmeldingen of meer neemt de trainer contact op om gezamenlijk een datum te prikken voor de training. 

Pitchen & Presenteren

Een eerste indruk maak je maar één keer. On- en offline. Dus: hoe ga je dat aanpakken? Wat is een goede foto, hoe presenteer je jezelf in 1 minuut en wat is de indruk die je achterlaat? PITCH-CLICK-SHARE gaat over (online) branding van het merk IK. Over in een korte tijd een heel goed verhaal neerzetten. Jouw verhaal.    

Zelfvertrouwen

Twijfelen doen we allemaal. Elke dag. Is dat erg? Nee. Hebben we er last van? Ja! In deze training ga je in een kleine groep in gesprek met de trainer en krijg je inzicht in hoe je jouw onzekerheid om kan zetten in jouw kracht. Ook leer je te vertrouwen op jezelf. Op wat jij kan. Je mag er zijn! Echt! 

Mediteren

Een volle agenda, 132 mensen die iets van je willen, werk, privé, vrienden, sporten, de boodschappen… Je leven is overvol. Af en toe een momentje helemaal ‘niks’ zorgt ervoor dat je jezelf niet voorbij rent. Tijdens deze kennismaking met meditatie leren we je de basisbeginselen van even helemaal niks doen in een drukke wereld. Praktisch en ongelooflijk waardevol.  

Yoga

Ontspanning door inspanning. Benieuwd of yoga jou de rust en ruimte brengt die het heel veel young professionals brengt? Ontdek in deze introductieles hoe focus op je ademhaling, op je eigen lijf en het oprekken van lichaam en geest, zorgt voor meer ruimte in je hoofd én leven. 

Ondernemen

Of je nu voor jezelf begint of aan de slag gaat binnen een organisatie: eigenaarschap en ondernemerschap worden als bijna vanzelfsprekend van je verwacht. Maar waar hebben we het dan over? Waar moet je aan denken. Wat is voor jou ondernemen? En welke vorm van ondernemerschap past bij jou?