Eurekaweek

 

Welkom op de officiële website van de Eurekaweek 2017 

Op deze website is alle informatie te vinden over de Eurekaweek. Eureka staat voor: Erasmus Universiteit Rotterdam Eerstejaars Kennismakings Activiteiten. Of je nu (aankomend) student, gids, crewer of een bedrijf bent, hier ben je aan het juiste adres! 

Eurekaweek 2017 uitverkocht 

Het is helaas niet meer mogelijk om deel te nemen aan de Eurekaweek 2017. Ondanks een forse capaciteitsuitbreiding ten opzichte van vorig jaar is nu al het maximum aantal van 3200 deelnemers bereikt.

Dat we niet meer deelnemers kunnen toelaten heeft te maken met de capaciteit van de programma-onderdelen: van de opening in de Doelen tot aan de vele eetlocaties gedurende de hele week. Daar kunnen we op korte termijn jammer genoeg geen verandering in aanbrengen. Hoewel jij daar als nieuwe student van de Erasmus Universiteit nu niets aan hebt, zullen we voor volgend jaar ons best doen de capaciteit opnieuw verder te vergroten.

Wat nu? Laat sowieso hier je naam achter, zodat we je toch kunnen laten deelnemen als er iemand afzegt. (let op: het annuleren van tickets kan nog tot 1 augustus) Daarnaast raden we je zeker aan om deel te nemen aan de introductieprogramma’s van je eigen faculteit. Als laatste kun je voor de Cantus, een van de leukste onderdelen van de Eurekaweek, een los kaartje kopen! Lees hieronder meer.

De Eurekaweekcommissie 2017

Cantus 

Herbeleef de Eurekaweek Cantus. Koop hier je tickets! (EUR students only) 

Let op! als je al een ticket hebt voor de Eurekaweek hoef je NIET nog een extra ticket voor de Cantus te kopen! De Cantus is al inbegrepen in het algemene ticket.

Eurekaweekbestuur 2018

Eurekaweekbestuur 2018 gezocht! Denk jij alles in huis te hebben waarmee je de Eurekaweek 2018 tot een nog groter succes kan brengen dan dit jaar? Meld je dan nu aan! De Eurekaweek 2018 zal plaatsvinden van 20 t/m 23 augustus. Heb je interesse kijk dan hier voor meer informatie. 

Facebook en Instagram

Praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram! Uiteraard hebben we ook eigen pagina's die je kan volgen om up to date te blijven van de Eurekaweek. Klik daarvoor op onderstaande icons!