AI onderwijs voor ICT dummies?

Een webinar over AI-onderwijs aan niet-ICT-studenten (MBO, HBO, WO)
Datum
woensdag 15 jun 2022, 12:00 - 13:00
Type
Webinar
Gesproken taal
English
Locatie

Online

Voeg toe aan agenda

Kunstmatige intelligentie is steeds meer aanwezig in de maatschappij en bijgevolg in de curricula van talrijke opleidingen, ook de niet-technische. Maar hoe breng je een technologisch onderwerp over aan studenten die niet voor een ICT-opleiding hebben gekozen? Hoe inspireer en motiveer je een publiek dat geen intrinsieke interesse heeft in AI? In dit webinar gaat João Ferreira Goncalves in op deze vragen en begeleidt hij docenten die betrokken zijn bij het onderwijzen van AI en datatechnologie aan niet-ICT-studenten.

Dit webinar wordt georganiseerd door de Convergentiegroep AI, data & digitalisering van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het is een bijdrage aan de maand van AI in het onderwijs en heeft als doel docenten te betrekken bij het onderwerp AI.

Over Convergentie AI, data & digitalisering:

TU Delft, Universiteit Leiden, Erasmus MC en Erasmus Universiteit Rotterdam bundelen hun krachten in Convergence. De urgente en complexe maatschappelijke uitdagingen van deze tijd vragen om fundamenteel nieuwe vormen van samenwerking, waarbij de grenzen tussen instituten en disciplines worden overschreden om nieuwe perspectieven en oplossingen te creëren.

Schrijf je nu in

Meld je aan voor dit webinar via dit registratieformulier!

Meer informatie

Heb je nog vragen? Stel ze aan michele.murgia@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen