Coachcafé

maandag, 29 jan 2018, 19:30

Einddatum

maandag, 29 jan 2018, 22:00

Op maandag 29 januari a.s. vindt alweer de vierde editie van het Coachcafé plaats! Gedurende de avond ga je in gesprek met diverse alumni, want wie kan je nu beter helpen met de volgende stap dan iemand die je al voor is gegaan?

Inhoud

In de gesprekken tussen coaches en studenten is veel ruimte voor verbreding, maar zeker ook voor diepgang. De coaches helpen je in drie rondes met het ontdekken van jouw persoonlijke talent en toekomstdroom, maar ook het netwerken met interessante professionals staat deze avond centraal.  Door met elkaar in gesprek te gaan en te luisteren naar je medestudenten word je je meer bewust van je eigen talenten en ambities en krijg je een beter beeld van je mogelijkheden.

Dit evenement is een samenwerking tussen de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR) en Erasmus School of Law en zal plaatsvinden in een café onder het genot van een hapje en een drankje. Verwacht vooral een fijne en open sfeer, gezellige gesprekken en een concreet plan voor jouw volgende stap!

Datum: maandag 29 januari 2018

Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Locatie: Café de Stoep

Eigen bijdrage: 7,50 euro.

Schrijf je nu in voordat het evenement is uitverkocht via deze link.