Conny Janssen Danst – FRAMED
Online Dans Voorstelling

Conny Janssen Danst – FRAMED | Online Dans voorstelling

woensdag 12 mei 2021, 20:00 - donderdag 13 mei 2021, 20:00

Meld je aan! Voeg toe aan agenda
Andreas Terlaak

In de nieuwe Conny Janssen Danst productie FRAMED creëren dans, filmbeelden en muziek een gezamenlijke wereld. Gratis stream voor EUR-studenten en medewerkers.

Voor EUR-studenten en EUR-medewerkers bieden we een gratis stream link aan die je vanaf woensdag 12 mei 20.00 gedurende 24 uur kunt bekijken. Hiervoor dien je in te schrijven via ons Stager account zodat we je de link op 12 mei kunnen toesturen.

FRAMED – de voorstelling

In FRAMED zien we verschillende levens in de stad: ieder in zijn eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. We creëren een associatieve wereld, een mozaïek van fragmenten waarin de figuren voorbijtrekken, ronddwalend in hun eigen gedachten. Juist in deze tijd, waarin we geïsoleerder leven dan we misschien willen, laten we zien dat iedereen op zijn eigen manier omgaat met het gevoel dat achter onze dagelijkse levens schuilt.’
– Conny Janssen

De pers

Energieke mix van stadse dynamiek en corona-isolement’ - ★★★★ NRC
'Fraaie kruising van dansfilm en voorstelling’ - ★★★★ De Volkskrant

Bekijk alvast de inleiding

Dansdeskundige Liesbeth Osse gaat in gesprek met Conny Janssen, dansers Yanaika Holle en Remy Tilburg en dramaturg Judith Wendel. Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij dansers Adi Amit, Mariko Shimoda en Tu Hoang, decor- en video-ontwerper Thomas Rupert, kostuumontwerper Babette van den Berg en lichtontwerper Remko van Wely. Om de video te bekijken gebruik je wachtwoord: framed-explained. BEKIJK HIER de inleiding (44 minuten).