Eerste FAME Webinar – het Female Network van Erasmus School of Economics

dinsdag 30 mrt 2021, 15:00

Gesproken taal
English

Het eerste FAME webinar op dinsdag 30 maart belicht het Female Network van Erasmus School of Economics, dat werd gelanceerd in 2018. Als je meer wilt weten over hoe vrouwelijke netwerken kunnen bijdragen aan de algehele voortgang van uw organisatie en je wilt leren hoe j e hierbij betrokken kunt raken, dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze conversatie.

In dit webinar vertellen de coördinatoren van het netwerk en de ESE Diversity Officer over hun ervaringen met het opzetten van het ESE Female Network in 2018, het organiseren van evenementen, en over hun plannen en visie voor de toekomst. Het evenement begint met een korte presentatie, gevolgd door een Q&A.

Deelname

Registratie is niet vereist. Details van de Zoom-sessie worden hieronder gegeven.

Over het Erasmus Economics School Female Network

Het ESE Female Network is een initiatief van vrouwelijke onderzoekers van Erasmus School of Economics met als doel de samenwerking tussen haar leden te versterken en hun zichtbaarheid en vertegenwoordiging in relaties met schoolorganen te vergroten.

Het ESE Female Network werkt samen met de ESE Diversity Office en wordt ondersteund door het Bestuurs Team.

Chair FAME, Erasmus School of Philosophy

• Prof. Dr. Liesbeth H.J. Noordegraaf-Eelens

Coördinatoren van het ESE Female Network

• Dr. Laura Hering
  • Dr. Maria Grith
  • Dr. Anna Baiardi

ESE Diversity Officer

• Dr. Teresa Bago d'Uva

Over Female Academics Moving toward Equity (FAME)

Female Academics Moving toward Equity (FAME) is een interdisciplinair, universitair initiatief om de deelname, de versterking en de prestaties van vrouwelijke academici van alle rangen te bevorderen.
Lees meer over FAME

Online via Zoom (registratie is niet verplicht)

Meeting ID: 918 1136 3923
Passcode: 223869