Erasmus MC Summerschool

maandag 18 jul 2022, 09:00 - vrijdag 22 jul 2022, 17:00
Meeloopdag
Voeg toe aan agenda

“Verlies je hart in het Erasmus MC”

• Ga jij dit jaar 5 vwo succesvol afronden?
  • Wil je ontdekken of Geneeskunde bij jou past?
  • Dan ben je van harte welkom op de Erasmus MC Summerschool!

Vijf dagen meelopen

Deze meeloopweek wordt één keer per jaar in de zomervakantie georganiseerd om studenten in spe te laten ervaren hoe het is om Geneeskunde te studeren in Rotterdam. Het programma is samengesteld voor studenten die 5 VWO (of vergelijkbaar) succesvol hebben afgerond en interesse hebben om Geneeskunde te studeren. Wanneer je alle vijf dagen van de Summerschool aanwezig bent geweest en hebt afgerond, ontvang je een certificaat.

Wat ga je doen?

Om een impressie te krijgen van hoe het is om Geneeskunde te studeren in Rotterdam volg je tijdens de Summerschool verscheidene colleges en vaardigheidslessen. Je verdiept je in de wondere wereld van het menselijk lichaam. Naast de colleges en lessen ga je er ook op uit met je medestudenten om de stad te leren kennen, en een opdracht te maken die je aan het einde van de week zal presenteren.

Corona Maatregelen:

Op dit moment ziet het er allemaal heel erg goed uit maar weten wij niet hoe de komende zomervakantie er uit gaat zien en of er beperkende maatregelen zijn om de Summerschool te kunnen organiseren. Op dit moment rekenen we op max 200 deelnemers. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan zijn we genoodzaakt te loten.

- Aanmelding is inmiddels gesloten -
Mocht je nog interesse hebben, stuur dan even een berichtje naar summerschool@erasmusmc.nl. We zetten je dan op de reservelijst en laten je weten wanneer er een plekje beschikbaar is.

Data: Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juli 2022.
Aanmelding: LET OP:DEELNAME AAN DEZE BIJEENKOMST IS UITSLUITEND MOGELIJK NA AANMELDING (tussen 4 t/m 18 april) VIA INTERNET.
Bij deelname moet je alle dagen aanwezig zijn om een certificaat te ontvangen.
Email: summerschool@erasmusmc.nl

Vergelijk @count opleiding