Erasmus MC Summerschool 2023

Datum
maandag 17 jul 2023, 09:00 - vrijdag 21 jul 2023, 16:00
Type
Meeloopdag
Gesproken taal
Dutch
Voeg toe aan agenda
Erasmus MC Summerschool

“Verlies je hart in het Erasmus MC”

  • Ga jij dit jaar 5 vwo succesvol afronden?
  • Wil je ontdekken of Geneeskunde bij jou past?
  • Dan ben je van harte welkom op de Erasmus MC Summerschool!

Vijf dagen meelopen

Deze meeloopweek wordt één keer per jaar in de zomervakantie georganiseerd om studenten in spe te laten ervaren hoe het is om Geneeskunde te studeren in Rotterdam. Het programma is samengesteld voor studenten die 5 VWO (of vergelijkbaar) succesvol hebben afgerond en interesse hebben om Geneeskunde te studeren. Wanneer je alle vijf dagen van de Summerschool aanwezig bent geweest en hebt afgerond, ontvang je een certificaat.

Wat ga je doen?

Om een impressie te krijgen van hoe het is om Geneeskunde te studeren in Rotterdam volg je tijdens de Summerschool verscheidene colleges en vaardigheidslessen. Je verdiept je in de wondere wereld van het menselijk lichaam. Naast de colleges en lessen ga je er ook op uit met je medestudenten om de stad te leren kennen, en een opdracht te maken die je aan het einde van de week zal presenteren.

Wanneer?

De Erasmus MC Summerschool is van 17 t/m 21 juli 2023. Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname maar we gaan er wel van uit dat je de gehele week aanwezig kunt zijn van ongeveer 9h tot 16h. Aanmelden kan tussen 27 maart t/m 10 april 2023. Er is plek voor maximaal 200 leerlingen. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan zijn wij genoodzaakt te loten. Iedereen zal dan binnen enkele weken horen of hij/zij kan deelnemen.

Vragen?

Heb je nog vragen, laat het ons even weten en stuur een berichtje naar summerschool@erasmusmc.nl of volg ons op instagram (@emc_summerschool)

- Aanmelding is gesloten -

Meer informatie

Data: Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juli 2023.
Aanmelding: LET OP:DEELNAME AAN DEZE BIJEENKOMST IS UITSLUITEND MOGELIJK NA AANMELDING (tussen 27 maart en 10 april) VIA INTERNET.
Bij deelname moet je alle dagen aanwezig zijn om een certificaat te ontvangen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen