GEANNULEERD - De weg naar een meer op ondernemen gerichte onderwijsmethode en universiteit (Share Your Knowledge Week)

Begindatum

dinsdag, 31 mrt 2020, 09:30

Einddatum

dinsdag, 31 mrt 2020, 11:00

Maak een stappenplan om jouw onderwijs meer ondernemend te maken.

In deze interactieve workshop bespreken we het waarom van op ondernemen gericht onderwijs. De workshop is praktisch en uitvoerbaar: hoe kunt u in uw eigen functie een bijdrage leveren om de universiteit een plek voor meer op ondernemen gericht onderwijs te maken?

In lijn met de visie van onze universiteit "om een positieve impact op maatschappelijke uitdagingen te creëren", stelt het Erasmus Centre for Entrepreneurship zich ten doel om de ondernemerscompetentie van mensen te ontwikkelen en zo hun vermogen te versterken om duurzame oplossingen te creëren en te realiseren.

De workshop wordt afgesloten met een rondleiding (optioneel) in en om het Erasmus Centre for Entrepreneurship, het op ondernemen gerichte studielandschap van onze universiteit. Het Erasmus Centre for Entrepreneurship is gelegen in de Rotterdam Science Tower in het hart van het Rotterdam Innovation District en beslaat meer dan 10.000 m2. Het is de thuisbasis voor een community van meer dan honderd innovatieve bedrijven waar talloze opleidingsprogramma's en evenementen voor ondernemerschap plaatsvinden.

U verlaat deze workshop met een stappenplan voor persoonlijke vernieuwing: maak de universiteit, het onderwijs en uw functie meer ondernemend.

Trainer: Marleen Bax en Leonardo Fuligni
Voertaal: Engels
Doelgroep: Iedereen die geïnteresseerd is in het innoveren van de universiteit en het onderwijs meer ondernemend wil maken
Aantal deelnemers: 25