Geopolitiek Actualiteitencollege

woensdag, 23 sep 2020, 16:00

Einddatum

woensdag, 23 sep 2020, 17:15

De directeur van Clingendael – de Nederlandse denktank voor internationale betrekkingen – Monika Sie Dhian Ho schetst in deze lezing de huidige geopolitieke situatie en de gevolgen hiervan voor Nederland, Europa en de nieuwe wereldorde.

Monika Sie Dhian Ho is directeur van Clingendael – het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen in Den Haag. Zij studeerde en doceerde politicologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en was universitair docent Internationale Politieke Economie en Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Leiden.

Meer informatie volgt binnenkort.

Datum: Woensdag 23 september 2020
Tijd: 16.00-17.15 uur.
Locatie (platform/website): dit is een Engelstalige online lezing. Een dag voorafgaand aan de lezing, ontvang je een link waarmee de lezing te bekijken is.
Toegang: gratis, reserveren noodzakelijk.

Deze lezing is een samenwerking van Studium Generale en het Nederlands Genootschap voor Internationale Zaken.