(Hoe) kunnen we het kritisch denken van studenten beïnvloeden?

Begindatum

donderdag, 13 dec 2018, 12:00

Einddatum

donderdag, 13 dec 2018, 13:00

Ruimte
Education Lab
Gebouw
Polak Building

In deze inspiratiebijeenkomst gaat Brenda Vermeeren op interactieve wijze aan de slag met de vraag: (Hoe) kunnen we het kritisch denken van studenten beïnvloeden?

Brenda Vermeeren is universitair docent bij de afdeling Bestuurskunde en Sociologie en programmamanager van de bacheloropleiding Bestuurskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij heeft in 2018 haar Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO) behaald. In dit SKO-traject heeft zij zich onder andere met eerdergenoemde vraag bezig gehouden en heeft zij haar onderwijs hierop aangepast.

Deze inspiratiesessie vindt plaats in het nieuwe Education Lab (begane grond van het Polak gebouw). Lunch is inbegrepen. Meld je aan door een e-mail te sturen naar cli@eur.nl.