IWD 2021: Keynote Evenement

Gratis online vertoning (vanaf vrijdag 5 maart 20:00)
Datum
maandag 8 mrt 2021, 15:00 - 16:00
Type
Online evenement
Gesproken taal
English
Locatie

Webinar

Kijk live! Voeg toe aan agenda

Kijk live! Klik nogmaals op de link wanneer deze niet direct werkt. 

EUR's keynote event ter viering van Internationale Vrouwendag zal worden geleid door EUR-voorzitter Ed Brinksma en Chief Diversity Officer, Semiha Denktaş

De viering van de Internationale Vrouwendag door EUR wordt georganiseerd door EUR-voorzitter Ed Brinksma en Chief Diversity Officer Semiha Denktaş.

Dit evenement zal zich toespitsen op kritieke kwesties van gendergelijk leiderschap, met inbegrip van de inspanningen van EUR om dit te bevorderen via haar kenmerkende "25/25"-beleidsmaatregel.

Dr. Mark van Ostaijen zal ook een discussie leiden over de rol van mannen in bredere debatten over emancipatie. IWD2021 is een uitstekende gelegenheid voor een dialoog binnen onze gemeenschap die onze gezamenlijke inspanningen voor meer gendergelijkheid bevordert.

Meer informatie

Datum: Maandag 8 maart 2021
Tijd: 15:00-16:00
Locatie: Online (EUR.nl)
Toegang: Gratis

Dit evenement wordt georganiseerd door de  Diversity & Inclusion Office

Dit evenement maakt deel uit van het bredere IWD 2021-programma. Meer informatie vind je hier.

Internationale Vrouwendag (IWD) is een wereldwijde dag waarop de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen worden gevierd - en tegelijk een oproep wordt gedaan tot actie om gendergelijkheid te versnellen.

EUR gelooft er fundamenteel in om samen stereotypen uit te dagen, vooroordelen te bestrijden, percepties te verbreden, situaties verbeteren en vooral de prestaties van vrouwen te vieren. Elk van deze stappen helpt om een ​​gendergelijkheidsgemeenschap, samenleving en wereld te creëren waar we allemaal van kunnen profiteren en waar we trots op kunnen zijn!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen