Keuzeworkshop ‘Nooit meer te druk: stress management’

donderdag, 8 mrt 2018, 09:00

Einddatum

donderdag, 8 mrt 2018, 11:00

Inhoud

Let op: deze workshop is voor alle master studenten toegankelijk, maar komt alleen op een certificaat te staan wanneer jij je hebt ingeschreven voor het MyFuture programma. Zie onze voorwaarden.

Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 14 procent van de werknemers meldt jaarlijks burn-outklachten. Zo’n 5 procent van de beroepsbevolking komt als gevolg daarvan bovendien langdurig thuis te zitten. Uit onderzoek door de LSVb bleek verder dat meer dan 74 procent van de studenten zegt dat hij vaak of heel vaak emotioneel uitgeput is, en heeft een op de drie studenten een verhoogde kans op een burn-out. In deze workshop leer je hoe je kunt herkennen dat je op weg bent naar een burn-out, en hoe je een deze kunt voorkomen.

Wat levert deze workshop op?

• Je leert je eigen stress-signalen te herkennen
  • Je maakt kennis met diverse manieren om stress beter te hanteren, waaronder het analyseren van je eigen (onrealistische) gedachten, het ervaren van een ontspanningsoefening, en het gebruiken van je eigen creativiteit om te zoeken naar manieren om met stress om te gaan.

Over de trainer: Stefanie Bult
Stefanie is coach en trainer bij Confident Coaching. Zij heeft sinds 2004 een flink aantal leidinggevende functies vervult, en geleerd dat je alleen met zelfvertrouwen en authenticiteit kunt werken als je jezelf goed kent en weet wat je eigen kwaliteiten, drijfveren en valkuilen zijn. Na diverse gecertificeerde opleidingen als (loopbaan)coach is zij in 2009 actief als coach gaan werken. Zij heeft onder meer het interne coachingsnetwerk van de verzekeringsmaatschappij Delta Lloyd opgezet. Stefanie ziet haar rol als een coach als katalysator bij een persoonlijk en professioneel groeiproces. Een coach versnelt je groei en helpt je bij het nemen van de barrières waar je tegen aan loopt.