Keuzeworkshop ‘Omgaan met tegenslag’

Startdatum

woensdag, 21 mrt 2018, 09:00

Einddatum

woensdag, 21 mrt 2018, 11:00

Inhoud

Medewerkers op alle niveaus van advocatenkantoren als Loyens & Loeff, NautaDutilh en Houthoff gingen je voor in deze training gegeven door kickbokser en meervoudig (inter)nationaal karatekampioen Robin van Soolingen. Ga jij ook de uitdaging aan in deze Box Clinic?

In je toekomstige werk (en in je studie) wordt van jou verwacht dat jij om kan gaan met druk en tegenslag. Door op zoek te gaan naar je kracht, je angsten te overwinnen en gebruik te leren maken van je veerkracht, leer jij hiermee om te gaan. Boksen is hierbij een onthullende manier om jezelf goed te leren kennen. De spanning die het raken en geraakt worden tijdens het boksen met zich meebrengt, onthult hoe je omgaat met verschillende situaties in het dagelijkse leven en werk. Vooral laat het zien hoe je zelf kunt groeien. Omdat het onmiddellijk ontmaskert volgens welke patronen jij voelt, denkt en handelt, leer je jezelf goed kennen.

Wat levert deze workshop op?

  • Je ontdekt waar je kracht zit.
  • Je ontdekt wat je blokkeert en hoe je blokkades doorbreekt.
  • Je leert zien welke beschermingsmechanismen je gedrag sturen.
  • Je leert angsten overwinnen en gebruikmaken van je veerkracht.
  • Je leert hoe je kunt groeien met coaching van de trainer, feedback van sparringpartners én met eigen wijsheid.

Over de trainer: Robin van Soolingen
Robin is kickbokser, meervoudig nationaal en internationaal karatekampioen, jeugdhulpverlener en trainer. Met de bokshandschoenen aan begon hij met helpen van jongeren in omgaan met agressie en het vergroten van hun weerbaarheid. Al snel volgden de leiderschapstrainingen en teamsessies voor bedrijven. Andere taal en cultuur, maar met dezelfde thema’s. Vechtsporter Robin ontwikkelde zich tot veelgevraagd coach in persoonlijke ontwikkeling. Robin laat jongeren, volwassenen en organisaties ervaren waar hun kracht en mogelijkheden liggen. In een spannend en toch veilig klimaat. Bekijk hier ook zijn TEDxYouth talk.