Keuzeworkshop ‘Projectplanning: de sleutel tot succes’

maandag, 5 mrt 2018, 09:00

Einddatum

maandag, 5 mrt 2018, 11:00

Inhoud

Let op: deze workshop is voor alle master studenten toegankelijk, maar komt alleen op een certificaat te staan wanneer jij je hebt ingeschreven voor het MyFuture programma. Zie onze voorwaarden.

Het beoogde resultaat binnen de juiste termijn halen is steeds weer een uitdaging.  Ook gaan we aan de slag met het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten om alles te doen wat je zou willen. Een skill die elke werknemer van jou verlangt – maar ook belangrijk is tijdens projecten in je studie, bijvoorbeeld bij het schrijven van essays of je scriptie.

Wat levert deze workshop op?

• Je leert hoe je een nuttig projectplan op kan stellen, inclusief (realistische) activiteitenplanning.
  • Je leert beter doelen stellen, plannen, en heldere prioriteiten bepalen.

Over de trainer: Marijke Boessenkool
Marijke Boessenkool is als adviseur en facilitator verbonden aan Kessels & Smit, The Learning Company. Zij houdt zich veel bezig met het ontwerpen en uitvoeren van leer- en verandertrajecten binnen organisaties. De crux in het werken met groepen zit voor haar in aandacht en energie. Hoe voelen deelnemers zich echt gehoord, komen zij zelf tot nieuwe inzichten en (her)vinden ze de energie om met het geleerde aan de slag te gaan?