Leer het LDE-traineeship kennen tijdens een inhouse-middag

Begindatum

woensdag, 17 apr 2019, 14:00

Einddatum

woensdag, 17 apr 2019, 17:00

LDE Trainees

Heb jij een brede studieachtergrond en wil jij naast snelle persoonlijke groei je breed ontwikkelen op het gebied van projectmanagement? Maak kennis met het LDE-traineeship tijdens een inhouse-middag op campus Woudestein.

Het LDE-traineeship is een veelzijdig traineeship, gericht op brede ontwikkeling en persoonlijke groei. LDE staat voor Leiden, Delft en Erasmus: het traineeship is het traineeprogramma van de drie universiteiten, die al jaren met elkaar samenwerken. In het kort:

• Een tweejarig programma, start in september 2019.
  • Instromen met een afgeronde WO master (alle studierichtingen).
  • Een uitgebreid opleidings- en ontwikkeltraject.
  • Opdrachten gericht op beleid, communicatie & projectmanagement.

De Erasmus Universiteit Rotterdam neemt ieder jaar zes LDE-trainees aan. We bieden je een uitdagende traineeplek bij een van onze faculteiten of diensten. Na je eerste jaar rouleer je van traineeplek en heb je de mogelijkheid de Universiteit Leiden of de Technische Universiteit Delft te ontdekken. Je leert dus in een korte tijd meerdere organisaties kennen en je bouwt een enorm netwerk op. Daarnaast biedt de Erasmus Universiteit Rotterdam je zeer gunstige arbeidsvoorwaarden.

Inhouse-middag

Ben je benieuwd of het LDE-traineeship iets voor jou is? Kom naar de inhouse-middag om meer te horen over de inhoud van het traineeship en in gesprek te gaan met de huidige trainees.

14:00 uur: Inloop
14:15 uur: Start introductie LDE-traineeship
14:45 uur: Workshop personal branding
16:00 uur: Q&A met huidige LDE trainees en coördinatoren
We eindigen met een borrel, waarin je met LDE-trainees kunt spreken over hun ervaringen.

Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via het aanmeldformulier hieronder.

Privacy Statement Erasmus Universiteit Rotterdam
Meer informatie

Meer lezen over de ervaringen van de huidige LDE-trainees? Ga naar ldetraineeship.nl.