Love in modern life
Table Talk

Love in modern life | Table Talk

Startdatum

woensdag, 14 feb 2018, 12:30

Einddatum

woensdag, 14 feb 2018, 13:30

Kamer
L3-049
Gebouw
Sanders building
Locatie
Campus Woudestein
Love in Modern Life (c) Patchariyavector

Table Talk is een open discussie rond een actueel topic. Op Valentijnsdag zal deze editie gewijd zijn aan de uitdagingen van de liefde in het moderne leven.

Studium Generale organiseert een Table Talk dat zich focust op relaties en de liefde. Van naar links of rechts swipen, flirten via een tekstbericht of de wereld bereizen voordat je je aan iemand bindt. Daten en het vinden van een partner is niet persé makkelijker geworden in onze tijd. En alhoewel we ons uiteindelijk nog wel lijken te willen binden, is er niet één manier om daarin te slagen. Wat betekent liefde in het moderne leven? Begeeft de wanderlust zich nu ook in ons liefdesleven? Of geloof je nog steeds in de ware? 

Ondanks dat zo goed als iedereen de liefde eens zal ervaren, is het vormgeven van een relatie of je intiem binden complex. Zeker in deze tijd van individualiteit en zelfontplooiing is het een uitdaging om een vorm te vinden die jou en je partner past. En terwijl we bijna alle aspecten van het leven kunnen keuren, veranderen en verbeteren, is het maar de vraag hoeveel we kunnen verwachten van onze partners. Kunnen we ons nog wel genoeg aanpassen om te functioneren in symbiose? Of zullen relatievormen enkel nog flexibeler worden? 

Kom en praat over je ervaringen en reflecties. Schrijf je nu in en ontvang verdere informatie over de mail. 

Meer informatie

Datum: woensdag 14 februari 2018
Tijd: 12.30 - 13.30 uur
Locatie: Sanders L3-049, Woudestein campus

Ticket informatie 
Toegang: Gratis, inclusief gratis lunch. Inschrijven is verplicht. 

Table Talk
Heb je de behoefte om het gesprek aan te gaan met andere studenten over maatschappelijke ontwikkelingen, interessante thema’s of de actualiteiten? Om ideeën en gedachtes te delen met anderen van verschillende disciplines en achtergronden? Vanaf woensdag 1 november presenteert Studium Generale met Table Talk een moment om te praten, discussiëren en/of te luisteren. 

Elke sessie draait om een onderwerp waar vooraf lees- of kijkmateriaal bij wordt aangeleverd. Maak je geen zorgen, er is geen uitgebreide kennis nodig van het onderwerp en het is niet bedoeld als werk boven op al het studiewerk. Het is een informeel moment om te praten over interessante en complexe thema’s. 

De talks zijn in het Engels en worden gemodereerd door Camie Karstanje, programmamaker wetenschap voor Studium Generale en recent afgestudeerde aan de EUR (2015).