Master Open Dag

Datum
zaterdag 27 nov 2021, 09:00 - 17:00
Type
Open dag
Mis niks van de Open Dag! Voeg toe aan agenda

Een masteropleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je de ruimte om je te specialiseren in een richting die jou het meest aanspreekt. Tijdens de masteropleiding zet je alvast je eerste stappen op weg naar de arbeidsmarkt. Kies een masteropleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam en maak je ambities waar.

Op de Master Open Dag kun je kennismaken met nagenoeg alle masteropleidingen. Je kunt presentaties bijwonen waarin de parels van het vak worden gepresenteerd. Daarnaast staan er studievoorlichters, studenten en afgestudeerden voor je klaar om je vragen over de masteropleiding van je keuze te beantwoorden.

Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen zal de Master Open Dag dit najaar in hybride vorm of online georganiseerd worden.

Doelgroep:

  • Studenten van Erasmus University Rotterdam die zich willen oriënteren op het aanbod van masteropleidingen van andere faculteiten
  • Studenten van andere universiteiten die zich willen oriënteren op het aanbod van masteropleidingen van Erasmus University Rotterdam
  • HBO'ers die zich willen oriënteren op het aanbod van masteropleidingen van Erasmus University Rotterdam
Meer informatie

Lees meer over de Master Open Dag op 27 november.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen