Meeloopdag Criminologie (VOL)

Neem deel aan een meeloopdag en voel je voor één dag student!
Begindatum

woensdag, 20 feb 2019, 08:30

Einddatum

woensdag, 20 feb 2019, 12:00

Meeloopdag Criminologie

Tijdens een Meeloopdag loop je mee met een student (een 'Ambassador') van de bacheloropleiding van je keuze. De Ambassador neemt je mee naar een college, behandelt een casus tijdens een onderwijsgroep, geeft je een rondleiding over de campus en beantwoordt je vragen over de bacheloropleiding.

Meeloopdagen zijn bedoeld voor:

• Scholieren uit vwo 5 en 6 die zich willen verdiepen in een bacheloropleiding van Erasmus University Rotterdam
  • Hbo-studenten die zich willen verdiepen in een bacheloropleiding van Erasmus University Rotterdam

Het globale programma van een Meeloopdag ziet er als volgt uit:

• Presentatie Ambassador
  • Hoorcollege
  • Onderwijsgroep
  • Campustour

Meer informatie
  • Aanmelden voor een Meeloopdag kan vanaf zes weken voorafgaand aan de Meeloopdag.
  • Let op: Je kunt je voor één Meeloopdag per bacheloropleiding aanmelden.
  • Een dag voorafgaand aan de Meeloopdag ontvang je het definitieve programma.
  • Voor iedere Meeloopdag kan zich een maximum aantal deelnemers aanmelden. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, dan kom je op de reservelijst terecht. Zodra er een plek voor je vrijkomt, wordt er contact met je opgenomen.