Nederlands Studenten Jazz Orkest
Disco Inferno!

NSJO 2017: Disco Inferno!

Studium Generale

zaterdag, 23 dec 2017, 20:30

Einddatum

zaterdag, 23 dec 2017, 23:45

NSJO
NSJO 2017- Disco Inferno!

Burn Baby Burn! Zaterdag 23 december staat het Nederlands Studenten Jazz Orkest 2017 (NSJO) met Raffaëla Paton en Allard Buwalda in BIRD! Een line-up die garant staat voor de meest groovy nacht van Rotterdam!

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is een bruut orkest bestaande uit 30 studenten uit het hele land.

Ieder jaar laat het NSJO nieuw publiek op dansbare wijze kennis maken met jazzmuziek. In 2017 breekt het NSJO de tent af met disco en jazz: groovende discomelodieën worden verrijkt met te gekke jazzklanken. Dit doen ze echter niet alleen.

Niemand minder dan Raffaëla Paton, winnares van IDOLS3, is de vocaal solist van het NSJO 2017. Daarnaast gaan ze de uitdaging aan om zonder dirigent te spelen: topsaxofonist Allard Buwalda zal als artistiek leider zelf ook een boel dikke solo’s blazen.

Verwacht een knallende show vol stomende hits, strakke disco beats en jazzy sounds! Na de show kun je dansjes wagen op de beats van Wicked Jazz Sounds.

Trailer NSJO concert

NSJO promo

Meer info: nsjo.nl/tickets

Datum: zaterdag 23 december 2017