Online Carrière Event van Facta non Verba | TOP trainingen

Datum
donderdag 17 jun 2021, 10:00 - 15:00
Type
Online evenement
Gesproken taal
Dutch
Aanmelden Online Carrière Event Voeg toe aan agenda

Dit event is gericht op alles wat met jouw loopbaan te maken heeft. Wat denk je van een online netwerk café waar de aangesloten organisaties van Facta non Verba aanwezig zullen zijn om met jou kennis te maken? Misschien zit jouw nieuwe werkgever ertussen?

Verder zijn er diverse interessante workshops te volgen over jouw volgende stap, persoonlijk leiderschap en andere werk gerelateerde onderwerpen. Wil jij je cv van feedforward laten voorzien. Kom ‘langs’ in het online coach café waar loopbaanprofessionals jou voorziet van de nieuwste cv tips.

Komen we je tegen op het online carrière event van Facta non Verba op 17 juni? De Erasmus Universiteit Rotterdam en de collega’s loopbaanprofessionals zijn er ook.

Na aanmelding:
“Je zult een paar dagen voor het begin van het evenement een inlogcode ontvangen op jouw e-mailadres. Veel plezier alvast en noteer 17 juni van 10.00 - 15.00 in je agenda. p.s. je krijgt in jouw e-mail nog een bevestigingslink om even in te schrijven kun je "Confirm subscription" aanvinken.”

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen