Online proctoring for remote examination (Multiplier Event)

Datum
vrijdag 28 jun 2019, 09:00 - 16:00
Type
Congres
Gesproken taal
English
Locatie

The Fielder Conference Centre, University of Hertfordshire, Hatfield, UK.

Meld je aan Voeg toe aan agenda
IHS

Wil je als docent meer weten over online proctoring en wat het kan betekenen voor je onderwijs? Overweeg dan om op 28 juni naar Hatfield, Verenigd Koninkrijk te komen voor het Online Proctoring for Remote Examination (OP4RE) Multiplier Event!

Wat is online proctoring?

Met online proctoring kun je veilig en gecontroleerd op afstand examens afnemen. Dit door opnames van het scherm, de audio, en de webcam van de student te maken. Je kunt deze data zelf (live of achteraf) controleren, of het materiaal laten reviewen door software. Het afnemen van toetsen wordt hierdoor een stuk flexibeler en minder afhankelijk van tijd en locatie!

Het OP4RE project

Binnen het OP4RE project wordt samengewerkt aan het beantwoorden van verschillende cruciale vragen rondom online proctoring. Bijvoorbeeld over privacy, veiligheid, en de betrouwbaarheid van het afnemen van online toetsen. Daarnaast wordt onderzocht hoe online proctoring kan bijdragen aan de toegankelijkheid van het Europese hoger onderwijs.

OP4RE wordt gefinancierd door Erasmus+ en is op dit moment wereldwijd het grootste onderzoeksproject naar online toetsen. De Erasmus Universiteit werkt binnen het project samen met verschillende Europese hoger onderwijs instellingen. Er wordt verwacht dat de uitkomsten de standaard gaan worden voor online proctoring.

Het Multiplier Event

Tijdens het Multiplier Event worden de resultaten en aanbevelingen van het OP4RE project gedeeld. Op vrijdag 28 juni kun je bij de University of Hertfordshire terecht voor interactieve sessies en 'recepten voor succes' rondom online toetsen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen