Open Badges & Microcredentialing

Begindatum

donderdag 21 feb 2019, 11:00

Einddatum

donderdag 21 feb 2019, 13:00

Ruimte
Education Lab
Gesproken taal
English

Vorig jaar heeft het Learning Innovation Team van RSM een proof-of-concept (PoC) project uitgevoerd samen met SURFnet om te kijken of het mogelijk is om open badges te gebruiken in het hoger onderwijs. Na een succesvolle conclusie van de PoC is de pilot fase van het project recent gestart.

Marijn van den Doel licht tijdens deze interactie sessie toe wat open badges zijn, welke lessons learned er uit de PoC-fase gekomen zijn, en hoe RSM het project gaat voortzetten tijdens de pilot fase. Daarnaast wordt het concept van microcredentials uitgelegd. Hierna vindt er een discussie plaats over de stappen die nodig zijn om tot een situatie te komen waarin microcredentialing kan worden toegepast. Tot slot krijg je toelichting over hoe je je bij het SURF Open Badge project kunt aansluiten.

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over microcredentialing. Of je nu student, docent of ondersteunende staf bent, voel je vrij om mee te discussiëren!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar cli@eur.nl. Geef hierbij ook eventuele dieetwensen door, want er wordt voor lunch gezorgd!