Opera
Student Expedition

Opera: Student Expedition (VOL)

Studium Generale

vrijdag, 25 mei 2018, 17:30

Einddatum

zaterdag, 26 mei 2018, 00:00

Theater Rotterdam Schouwburg
Opera The only way is UP

Operadagen Rotterdam is een festival met moderne opera- en muziektheater producties. In deze Studenten Expeditie bezoek je op één avond 3 verschillende voorstellingen en maak je kennis met alle aspecten van het festival.

Programma:
17.30 – 18.30: Introductie door componist Gavin Bryars en choreograaf Nicole Beutler.
19.00 – 20.05: Dido Dido
een opera over het tragische lot van een mythische koningin.
20.30 – 22.05: Calamity / Bill: A two-part Paradise Lost: Wild West opera over Billy the Kid en Calamity Jane.
22.30 – 23.25: The only way is UP: een electro-opera over gewone dingen in een surrealistische universum.

00.00 – 01.00: Dansen met livemusic van GeRoeZeMoes: Het BrusselsExperimentalFizzPopExplosion-duo

We kunnen je het gedetailleerde programma met meer info toesturen (stuur een email naar studiumgenerale@eur.nl). Ook is meer programma-informatie te vinden op de website: https://www.operadagenrotterdam.nl/

Meer informatie over de Operadagen:
Operadagen Rotterdam is een internationaal opera- en muziektheaterfestival met eigentijdse, vernieuwende en grensverleggende producties van de (inter)nationale top en jonge, avontuurlijke makers. Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 mei 2018 is de dertiende editie met ruim 100 voorstellingen in de grote theaters van Rotterdam en op verrassende binnen- en buitenlocaties: op pleinen, bovenop winkels, in loodsen en in de haven.

Datum: vrijdag 25 mei
Tijd: 17.30 - 01.00 uur
Locatie: Theater Rotterdam (Schouwburg)

Ticket informatie
Studenten: €17,50
Let op: Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Inschrijven voor 25 april.
Dit event is alleen toegankelijk voor EUR-studenten.

Georganiseerd door Studium Generale in samenwerking met Operadagen Rotterdam