Q&A sessie Indirect Belastingen

• Madeleine Merkx
    Professor indirecte belastingen ESL en ESE
  • Marcel Smeets
    Wetenschappelijk medewerker Fiscaal Economisch Instituut en coördinator Master fiscale economie
  • Bram Middelburg
    Belastingadviseur praktijkgroep Indirect Tax bij Loyens en Loeff te Rotterdam. Oud-student fiscale economie die de master indirecte belastingen heeft gevolgd.
  • Katharina Kombrinck
    Fiscaal beleidsadviseur bij Ministerie van Financiën. Oud-studente fiscaal recht die de master indirecte belastingen heeft gevolgd.

Wat kun je vragen?

• Vraag onze docenten en coördinatoren naar de opzet van de master indirecte belastingen.
  • Vraag docenten en oud-studenten naar de inhoud en werkvormen van de vakken die binnen de master indirecte belastingen wordt aangeboden.
  • Vraag docenten en oud-studenten naar het proces van het schrijven van de masterscriptie.
  • Vraag oud-studenten hoe zij hun studie hebben ervaren.
  • Vraag docenten en oud-studenten naar de mogelijkheden die je na de opleiding hebt op de arbeidsmarkt.
  • Vraag oud-studenten naar hoe zij de studentenstad Rotterdam hebben ervaren.
  • Vraag oud-studenten naar de mogelijkheden die lidmaatschap van studievereniging R.F.V. Christiaanse-Taxateur.