Talking Heads: Witte de Withstraat

donderdag, 22 feb 2018, 14:00

Einddatum

donderdag, 22 feb 2018, 17:00

Witte de Withstraat 50 (Tent/Witte de With)
Talking heads - 22 februari 2018

Bezoek de kunstinstellingen van de Witte de Withstraat en stel al je vragen aan de directeuren.

In deze editie van ‘Talking Heads’ ontmoeten we de directeuren van de kunstinstellingen van de Witte de Withstraat, het Rotterdamse Kunstkwartier. We nemen je mee op een tour langs de kunstinstellingen en laten je de veelzijdigheid zien van de hedendaagse kunst. Van beeldende kunst tot muziek, van fotografie tot film en nog veel meer. Je kunt al je vragen stellen aan de directeuren van deze instellingen. We eindigen de tour met een drankje met alle ‘Talking Heads’ in Worm.
Het Rotterdamse Kunstkwartier heeft zich vanaf de Jaren ’90 ontwikkeld tot een culturele hotspot, met een uitgesproken, hedendaagse sfeer. Kunstblock is een samenwerkingsinitiatief van de kunstinstellingen in en rondom de Witte de Withstraat:
•    Centrum voor Beeldende Kunst: CBK Rotterdam,
•    Galerie: Showroom MAMA,
•    Galerie: TENT Rotterdam
•    V2_ Lab voor de Instabiele Media,
•    Witte de With, Center for Contemporary Art
•    WORM, Instituut voor Avantgardistische Recreatie

Datum: Donderdag 22 februari
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Witte de Withstraat 50 (Tent/Witte de With)
Verzamelen om 13.45 bij Witte de Withstraat 50. Van daaruit start de Kunstblock tour.

Ticket informatie:
Studenten: € 5,00 (inclusief drankje)
Dit event is alleen toegankelijk (na registratie) voor EUR studenten.