The Theory of Everything

Ruimte
Erasmus Paviljoen
Theory of Everything

Samen met ESN-Rotterdam nodigt Studium Generale je uit voor onze maandelijkse filmspecial. Dit keer vertonen we de oscarwinnende film The Theory of Everything over de beroemde wetenschapper Stephen Hawking.

Begin jaren zestig studeert de briljante wetenschapper Stephen Hawking (Eddie Redmayne) aan de universiteit van Cambridge wanneer hij een liefdesrelatie begint met literatuurstudente Jane Wilde (Felicity Jones). Terwijl Stephen werkt aan zijn doctoraalscriptie, merkt hij dat zijn lichaam hem langzaam maar zeker in de steek begint te laten. Stephen blijkt te lijden aan de vernietigende zenuwziekte ALS, die gedurende zijn huwelijk met Jane steeds ernstiger vormen aanneemt.

Theory of Everything Trailer

The Theory of Everything Trailer

Datum: Woensdag 21 februari
Tijd: 20.00 – 22.30 uur
Locatie:
Erasmus Paviljoen

Ticket informatie:
Studenten: € 3,- (via onze webshop en aan de deur op de avond zelf, tenzij eerder uitverkocht)

De maandelijkse filmavonden zijn een samenwerking tussen Studium Generale en ESN-Rotterdam.