Voorlichtingsmiddag Bedrijfskunde

Mandeville (T) Building
Voorlichtingsmiddag Bedrijfskunde
Inhoud

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Bedrijfskunde in Rotterdam? Kom dan naar één van onze voorlichtingsmiddagen waar je kennis kunt maken met de opleiding en waar je al jouw vragen kunt stellen aan tweede- en derdejaars studenten Bedrijfskunde en een studieadviseur.

Door middel van het maken van een business case kun je erachter komen of Bedrijfskunde iets voor jou is!

Programma Voorlichtingsmiddag Bedrijfskunde

De voorlichtingsmiddag begint met een plenaire voorlichtingssessie, verzorgd door één van de Ambassadors.
Na deze plenaire sessie werken de scholieren in kleine groepjes aan een case, opdat zij een beter beeld krijgen wat de studie Bedrijfskunde in de praktijk inhoudt. Ze worden hierbij begeleid door studenten Bedrijfskunde (Ambassadors).

De ouders/verzorgers krijgen gelijktijdig een korte presentatie over de opzet van de studie Bedrijfskunde, het onderwijsprogramma, het Bindend Studieadvies, de studiekeuzegesprekken, de mogelijkheden om op uitwisseling naar het buitenland te gaan en allerlei mogelijke nieuwe ontwikkelingen.

De middag wordt gezamenlijk afgesloten met een borrel in café "In de Smitse".

Doelgroep:

• Scholieren uit 4, 5 en 6 VWO
  • Aanmelden kan vanaf medio april.