Workshop ‘Authentiek netwerken en profileren’

Einddatum

maandag, 12 feb 2018, 11:00

Maandag 12-02-2018 09:00 – 11:00

LET OP: deze workshop is alléén toegankelijk wanneer je je inschrijft voor het MyFuture programma. Deelname aan deze workshop is nodig voor het verkrijgen van een certificaat. Zie onze voorwaarden.

Netwerken is een van de beste en belangrijkste manieren om een baan te vinden; profileren is belangrijk om straks in je baan zichtbaar te zijn. De training ‘Authentiek Netwerken en Netwerken’ leert jou hoe jij jouw kwaliteiten inzet en kunt laten zien, zonder opschepperij. Word meer zichtbaar op een manier die bij jou past.

Wat levert deze workshop op?

• Presenteer je aan de wereld om je heen op een manier die bij jou past
  • Slaag erin om met verschillende type mensen gesprekken te voeren
  • Ontwikkel een persoonlijk verhaal waarmee je je presenteert
  • Word je bewuster van jouw verbale en non-verbale communicatie

Over de trainer: Marijke Boessenkool

Marijke Boessenkool is als adviseur en facilitator verbonden aan Kessels & Smit, The Learning Company. Zij houdt zich veel bezig met het ontwerpen en uitvoeren van leer- en verandertrajecten binnen organisaties. De crux in het werken met groepen zit voor haar in aandacht en energie. Hoe voelen deelnemers zich echt gehoord, komen zij zelf tot nieuwe inzichten en (her)vinden ze de energie om met het geleerde aan de slag te gaan?