Workshop ‘Informeel leiderschap’

Startdatum

donderdag, 8 feb 2018, 09:00

Einddatum

donderdag, 8 feb 2018, 11:00

Inhoud

Datum: donderdag 08-02-2018 09:00 – 11:00

Let op: deze workshop is alléén toegankelijk wanneer je je inschrijft voor het MyFuture programma. Deelname aan deze workshop is nodig voor het verkrijgen van een certificaat. Zie onze voorwaarden.

Ook al heb je formeel geen leidinggevende rol, als ervaren professional moet je toch mensen kunnen aansturen en inspireren. Je wilt dit talent graag verder ontwikkelen en nog beter leren benutten. In deze training leer je je eigen kracht te herkennen en te versterken. Zodat jij deze kunt inzetten om vandaag je medestudenten en in de toekomst je collega’s in gezamenlijke projecten te motiveren én te inspireren, als een informele leider.

Wat levert deze workshop op?

  • Ontdek je hoe je het beste uit jezelf haalt;
  • Begrijp hoe je anderen in beweging krijgt en hoe je invloed uitoefent;
  • Word je bewust van jouw effect op anderen;
  • Ontdek hoe je jouw rol in een organisatie kunt vormgeven en verstevigen

Over de trainer: Mara Spruyt

Mara is trainer bij Kessels & Smit: The Learning Company. Wat haar fascineert als organisatie-antropoloog is de wijze waarop medewerkers erin slagen om samen het werk, een organisatie vorm te geven. Die impliciet aanwezige ervaringskennis expliciet maken, en manieren vinden om deze op een begrijpelijke manier vast te leggen in woorden of beelden vindt Mara een uitdaging. Dat krijgt altijd vorm in interactie met anderen: ze gelooft dat alleen dan kennis en beelden werkelijk worden gedeeld en eigen gemaakt. En dat dit de voorwaarde is voor duurzame groei en ontwikkeling!