Workshop Studieswitch

donderdag, 22 mrt 2018, 10:00

Einddatum

donderdag, 22 mrt 2018, 13:00

Twijfels over je bachelor- of master keuze?

In de workshop leer je hoe je het keuzeproces aanpakt en ga je gericht aan de slag met je keuzevraag. Je krijgt een beter beeld van jezelf, je interesses en je mogelijkheden (o.a. door middel van een professionele Beroeps- en Studiekeuzetest). De verworven inzichten leer je vertalen naar concrete studies of studierichtingen. Ook krijg je handige instrumenten aangereikt om een (nieuwe) keuze te maken.

Onderwerpen:
- Kiezen: hoe doe je dat? In welke van de 6 fases van het keuzeproces zit jij?
- Wat zijn jouw valkuilen?
- Hoe maak jij keuzes?
- Wat zijn jouw kwaliteiten, interesses en ideale toekomst? Deze ontdek je aan de hand van een interessetest en zelfanalyse oefeningen
- Je vertaalt de vergaarde kennis over je zelf naar concrete studies of studierichtingen
- Ten slotte maak je een actieplan: wat heb je nu nog te doen om tot een definitieve studiekeuze te komen?

Meer informatie

Voorwaarden: Wanneer de inschrijving een feit is, gaat de deelnemer een verplichting aan en neemt de bijbehorende voorwaarden in acht.

Aantal Deelnemers: max 12

Prijs: 20 euro