Faculty Club

Expo- en Congrescentrum

Zaalhuur & info EECC

Expo- en Congrescentrum

Q-gebouw

Ruimte huren in het Q-gebouw?

Q-gebouw

Faculty Club

Op de 17e etage van de Tinbergen building bevindt zich de Faculty Club; 6 representatieve zalen en een restaurant, allemaal met een schitterend uitzicht op de stad Rotterdam. De flexibele zalen van diverse grootte (10 - 42 personen) zijn te huur van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.30 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

NB. Tijdens de maanden juli en augustus gelden er gewijzigde openingstijden op de zaterdagen

 

Zalen & prijzen Faculty Club

Alle luxe en representatieve zalen in de Faculty Club beschikking over Wifi, een flipover, een beamer, projectiescherm, VGA/HDMI aansluiting voor uw laptop en de mogelijkheid tot het afspelen van een video met geluid via uw laptop. Met onze prachtige zalen en het unieke uitzicht over Rotterdam en omgeving geeft u een gedenkwaardig visitekaartje af. Hieronder bij de omschrijvingen van de zaal kunt u zien welke voorzieningen nog meer in de zaal aanwezig zijn. Andere gewenste voorzieningen die niet standaard aanwezig zijn, kunt u aanvragen bij Van der Linde Catering + Evenementen.

Bekijk hier de tarieven voor zaalhuur van Conference & Event Services

 

Blijdorpzaal (H17-01)

De Blijdorpzaal (H17-01) is een  seminarzaal voor maximaal 26 personen. De zaal heeft los meubilair dat in 2 u-vormen achter elkaar is opgesteld. De zaal heeft, naast de standaardvoorzieningen, een whiteboard.

 

Riviumzaal (H17-02)

De Riviumzaal (H17-02) is de grootste zaal in de Faculty Club en biedt plaats aan maximaal 42 personen. De zaal heeft een amfitheateropstelling met een oplopende vloer en vast meubilair met zeer ruime zitplaatsen. De zaal heeft, naast de standaardvoorzieningen, een whiteboard.

 

Kralingenzaal (H17-07)

De Kralingenzaal (H17-07) is een vergaderzaal voor maximaal 18 personen. Het meubilair bestaat uit één lange tafel met losse stoelen. De zaal leent zich goed voor lunch-vergaderingen of kleine bijeenkomsten.

 

Capellezaal (H17-18)

De Capellezaal (H17-18) is een vergaderzaal voor maximaal 26 personen. De zaal is perfect voor lunchvergaderingen, maar ook voor cursussen. De zaal heeft, naast de standaardvoorzieningen, een whiteboard.

 

Prinsenlandzaal (H17-10)

De Prinsenlandzaal (H17-10) is een vergaderzaal met los meubilair voor maximaal 32 personen. De zaal is zeer geschikt voor cursussen, vergaderingen en kleine seminars.

 

Hillegersbergzaal (H17-11)

De Hillegersbergzaal is een zeer luxe boardroom voor maximaal 10 personen, uitermate geschikt voor kleine vergaderingen en de ontvangst van belangrijke gasten en delegaties.

NB. Het gebruik van de beamer is bij de prijs van alle zalen inbegrepen. 

 

Informatie en reserveringen Faculty Club

Conference & Event Services staat dagelijks voor u klaar voor verdere informatie en reserveringen.

 

Catering Faculty Club

Wilt u gebruik maken van het restaurant of het loungegedeelte, dan kunt u contact opnemen met Van der Linde Party Catering + Evenementen, telefoon (010) 408 2752.

Erasmus Universiteit Rotterdam
Erasmus Expo & Congres Centrum, Erasmus Universiteit
Erasmus Expo & Congres Centrum, Erasmus Universiteit
Erasmus University Rotterdam, Woudestein, zaalverhuur