Samenwerkingsovereenkomst Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

In samenwerking met organisaties als Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF, ondersteunt de EUR al jaren zowel vluchtelingstudenten als wetenschappers bij hun studie, een tijdelijke onderzoeksplek of bij het verwerven van een plek op de arbeidsmarkt. Op 6 april hebben UAF en EUR met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst de intentie uitgesproken om de komende jaren de samenwerking verder uit te breiden. Het netwerk dat de EUR inmiddels heeft opgebouwd, past naadloos bij een universiteit als wereldgemeenschap en stelt ons in staat deelnemers aan Voorbereidend Jaar Erasmus wegwijs te maken op en rond de campus. Lees de volgende artikelen om een beter beeld te krijgen van 6 april 2018: