Voorlichtingsbijeenkomst Wijsbegeerte studeren in deeltijd

Einddatum
Donderdag, 20 april 2017, 21:15
Campus Woudestein, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam

Laat u praktisch en inhoudelijk voorlichten tijdens de voorlichting “Wijsbegeerte studeren in deeltijd” op 20 april.

Heeft u interesse in een studie Wijsbegeerte (Filosofie) maar geen tijd voor een voltijdstudie door werk of andere verplichtingen? Of gaat u liever in een rustig tempo door de studie heen? Wellicht past een deeltijdstudie Wijsbegeerte dan bij u.

Om u te helpen bij uw beslissing organiseert de Faculteit der Wijsbegeerte de voorlichting "Wijsbegeerte studeren in deeltijd". Tijdens deze voorlichting geven wij u praktische informatie maar krijgt u tijdens een minicollege ook een voorproefje van wat u inhoudelijk te wachten staat.

Doelgroep:

• Scholieren 6 VWO
  • Hbo'ers
  • WO-bachelorstudenten
  • Liefhebbers

Aanmelden is mogelijk vanaf 6 weken voorafgaand aan de bijeenkomst, en kan hier.

Publicatiedatum: 10 februari 2017

Stem alstublieft tijdens de Tweede Kamerverkiezingen!

Buitenlandse filosofen van de Erasmus Universiteit Rotterdam vragen Rotterdammers om te stemmen

Henk Oosterling maakt kans op de Socratesbeker 2017

Met het boek 'Waar geen wil is, is een weg'

2 masters ontvangen predicaat 'top opleiding'

MA Filosofie & Research Master in Philosophy and Economics

Geactualiseerde editie van Jos de Muls Paniek in de polder: Polytiek in tijden van populisme

Wat te doen met populistische leiders als Wilders, Trump, Orbán en Erdoğan?

Bayle’s Briefwisseling compleet (1999-2017)

Wiep van Bunge maakte deel uit van de redactie