Voorlichtingsbijeenkomst Wijsbegeerte studeren in deeltijd

Einddatum
Donderdag, 20 april 2017, 21:15
Campus Woudestein, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam

Laat u praktisch en inhoudelijk voorlichten tijdens de voorlichting “Wijsbegeerte studeren in deeltijd” op 20 april.

Heeft u interesse in een studie Wijsbegeerte (Filosofie) maar geen tijd voor een voltijdstudie door werk of andere verplichtingen? Of gaat u liever in een rustig tempo door de studie heen? Wellicht past een deeltijdstudie Wijsbegeerte dan bij u.

Om u te helpen bij uw beslissing organiseert de Faculteit der Wijsbegeerte de voorlichting "Wijsbegeerte studeren in deeltijd". Tijdens deze voorlichting geven wij u praktische informatie maar krijgt u tijdens een minicollege ook een voorproefje van wat u inhoudelijk te wachten staat.

Doelgroep:

• Scholieren 6 VWO
  • Hbo'ers
  • WO-bachelorstudenten
  • Liefhebbers

Aanmelden is mogelijk vanaf 6 weken voorafgaand aan de bijeenkomst, en kan hier.

Publicatiedatum: 10 februari 2017