Double your degree with Philosophy: Mini-lecture 2

Einddatum
Woensdag, 3 mei 2017, 19:00
Locatie
Room Y1-07, Polak Building, Campus Woudestein, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam

Join the Double Degree with Philosophy mini-lecture!

Are you an ambitious student interested in exploring academic fields beyond the borders of your own programme? If so, you might want to take up the challenge to get a second degree in philosophy.

If you missed our information session, or if you just can’t get enough of our philosophy mini-lectures? Then sign up for a mini-lecture now! On two separate occasions, the faculty of philosophy will send one of their top lecturers to give mini-lectures to all of you who are interested! At these mini-lectures you will get an even better taste of what studying philosophy is all about.

Registration opens April 6 on this website.

Publicatiedatum: 10 februari 2017

Stem alstublieft tijdens de Tweede Kamerverkiezingen!

Buitenlandse filosofen van de Erasmus Universiteit Rotterdam vragen Rotterdammers om te stemmen

Henk Oosterling maakt kans op de Socratesbeker 2017

Met het boek 'Waar geen wil is, is een weg'

2 masters ontvangen predicaat 'top opleiding'

MA Filosofie & Research Master in Philosophy and Economics

Geactualiseerde editie van Jos de Muls Paniek in de polder: Polytiek in tijden van populisme

Wat te doen met populistische leiders als Wilders, Trump, Orbán en Erdoğan?

Bayle’s Briefwisseling compleet (1999-2017)

Wiep van Bunge maakte deel uit van de redactie