Double your degree with Philosophy: Q&A

Einddatum
Donderdag, 18 mei 2017, 17:00
Locatie
room CB-4, Theil Building, Campus Woudestein, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam

Join the Double Degree with Philosophy questions & answers session!

Are you an ambitious student interested in exploring academic fields beyond the borders of your own programme? If so, you might want to take up the challenge to get a second degree in Philosophy.

Last but not least, there is a Q&A session for those of you who are still doubting about the Double Degree programme. This time the focus will be on student experiences and the details of the programme, such as: what’s the workload, how do you study philosophy, are lectures/tutorials mandatory, etc.? Here you will also learn why our students love to study philosophy and why you should decide to study it next year too!

Registration opens April 6 on this website.

Publicatiedatum: 10 februari 2017

Stem alstublieft tijdens de Tweede Kamerverkiezingen!

Buitenlandse filosofen van de Erasmus Universiteit Rotterdam vragen Rotterdammers om te stemmen

Henk Oosterling maakt kans op de Socratesbeker 2017

Met het boek 'Waar geen wil is, is een weg'

2 masters ontvangen predicaat 'top opleiding'

MA Filosofie & Research Master in Philosophy and Economics

Geactualiseerde editie van Jos de Muls Paniek in de polder: Polytiek in tijden van populisme

Wat te doen met populistische leiders als Wilders, Trump, Orbán en Erdoğan?

Bayle’s Briefwisseling compleet (1999-2017)

Wiep van Bunge maakte deel uit van de redactie