H. Boet-Foley BA

Informatiespecialist

E-mailadres
heather.foley@eur.nl
Telefoon
+31 (0)6 40 14 73 90
Faxnummer
Postbus 1738
Adres

Universiteitsbibliotheek, Burgemeester Oudlaan 50
3000 DRRotterdam
Nederland

Bereikbaarheid

Bereikbaar op de Campus Woudestein: dagelijks (behalve donderdag) van 09.00 uur tot 17.30, behoudens externe verplichtingen. EUR-medewerkers kunnen via Outlook rechtstreeks mijn dagprogramma zien en een afspraak voorstellen.

Functie

Het ondersteunen van EUR studenten en onderzoekers bij het gebruik van de wetenschappelijke informatiebronnen aangeboden door de Universiteitsbibliotheek.

Diensten

  • Coördinatie en planning van training op maat voor groepen
  • Het ontwikkelen van online cursussen (e-learning) en het geven van training op maat, waarbij de focus ligt op informatievaardigheden voor studenten en onderzoekers

Overig

Sinds 1 november 2013 ben ik een van de drie coördinatoren van het Landelijk Overleg Onderwijs Wetenschappelijke Informatie. Het LOOWI is tevens een werkgroep binnen de afdeling Onderwijs en Onderzoek van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI). Het LOOWI is een overleg van mensen die betrokken zijn bij het geven van onderwijs en instructies (met betrekking tot wetenschappelijke informatie) aan medewerkers en studenten van HBO en universitair onderwijs.