Speciaal voor Hovisten: proefles Iyengar Yoga
"Ervaar deze krachtige bewegingsfilosofie"

Current facets (Pre-Master)

Gratis proefles yoga voor Hovisten

Groepsfoto Yoga Coolhaven
Gratis proefles voor Hovisten

Welke invloed heeft veroudering op de houding en het bewegen van mensen? Hoe kun je onrust in je hoofd verminderen? Yogadocent Ronald van den Heerik geeft antwoord op deze vragen tijdens zijn yogales.

Ronald van den Heerik kennen we vooral van zijn mooie portretten in de nieuwe Hovogids. Als huisfotograaf van Hovo Rotterdam is hij veel te vinden op de Campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast fotografie verdiept Ronald zich al meer dan 30 jaar in de Iyengar Yoga. Ronald heeft inmiddels zijn studie yoga afgerond en al enige jaren ervaring in het lesgeven. Met als resultaat een eigen yogaschool die op 17 september 2018 haar deuren opende voor de eerste groepslessen. Ronald richt zich in zijn yogalessen ook speciaal op vijftig plussers.

Als fotograaf liep Ronald dagelijks te sjouwen met een zware tas vol apparatuur aan zijn schouder. Hierdoor kreeg hij ernstige rugklachten. Zoekend naar een manier om zijn houding te verbeteren, kwam hij 30 jaar geleden in aanraking met yoga. Hij leerde dat met de beoefening van Iyengar Yoga niet alleen zijn houding verbeterde, maar zijn algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid vooruitging. Yoga werd meer dan een therapie om fysieke klachten te verhelpen.

Ronald van den Heerik

Ronald van den Heerik:
"Het is de combinatie van weldadige werkzaamheden van Iyengar Yoga die me op mijn 60ste deed besluiten een teachertraining van drie jaar te volgen. Tot mijn eigen verbazing heeft dat ertoe geleid dat ik nu een yogastudio heb geopend aan de Coolhaven en er dagelijks lessen worden gegeven in deze prachtige bewegingsfilosofie. Je bent nooit te oud om er mee te beginnen. De docenten kunnen je helpen de juiste les voor je te vinden zodat je je eigen yogapad kunt vinden"

Bent u benieuwd wat Iyengar Yoga voor u kan betekenen?

Speciaal voor Hovisten verzorgt Ronald van den Heerik op vrijdag 26 oktober een gratis proefles yoga van 11.30 - 13.00 uur bij Yoga Coolhaven. Wilt u hier bij zijn? Meld u dan nu hier aan (Let op: er zijn slechts 20 plekken beschikbaar)!