De nieuwsbrief van Hovo Rotterdam
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Hovo Rotterdam heeft nieuws voor u!

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Hovo Rotterdam en ontvang tweewekelijks waardevolle informatie. In onze nieuwsbrief informeren wij u niet alleen over ons aanbod aan cursussen, maar ook over speciale evenementen, aanbiedingen, lezingen en cursussen die bovenop het normale programma worden georganiseerd.

Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer 26 keer per jaar. Meldt u zich hieronder aan dat u graag onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan ook via het inschrijfformulier.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet doorgegeven aan derden. U kunt zich eventueel ook weer afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.  

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier uw e-mail adres in
Stuur mij incidenteel ook persberichten met nieuws over nieuwe opleidingen of evenementen van Hovo Rotterdam

Privacy verklaring: De persoonsgegevens die via dit formulier verkregen zijn, worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief van Hovo Rotterdam. Hovo Rotterdam gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacy beleid van Erasmus Academie.