Update Coronavirus – Alle cursussen per direct opgeschort tot 1-9-2020
Lees hier alle informatie over onze maatregelen

Update Coronavirus – Alle cursussen per direct opgeschort tot 1-9-2020

Dit besluit hebben wij genomen naar aanleiding van de maatregelen van de overheid rond het Covid-19 virus. 

  • Hovo Rotterdam gaat niet dicht maar wij schorten het onderwijs voor bepaalde tijd op.
  • Het personeel van Hovo Rotterdam werkt thuis. Dit betekent dat er niemand aanwezig is op het bureau in het Van Der Goot-gebouw en wij telefonisch niet bereikbaar zijn. E-mails worden wel gelezen en kunnen vanuit huis snel en efficiënt worden beantwoord. Hierom vragen wij u uw eventuele vragen per mail te stellen.
  • Bijeenkomsten gaan tot 1 september niet door en nieuwe cursussen gaan niet van start. Dit betekent niet dat alle cursussen worden geannuleerd!
  • Cursussen die reeds zijn begonnen worden opnieuw in gepland of digitaal gegeven. Dit gaat in overleg met de docent. Cursisten ontvangen hierover van Hovo Rotterdam informatie per mail.
  • Cursussen die nog niet van start zijn gegaan, worden ook opnieuw ingepland. Zodra de nieuwe data bekend zijn, zetten wij die direct online. U kunt zich dan ook nog steeds aanmelden voor deze cursussen.
  • Volgt u nu een cursus? Houd uw mail de aankomende weken goed in de gaten.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel. Uw en onze gezondheid en veiligheid staan voorop. Wij rekenen op uw veerkracht en medewerking en wij hopen uiteraard dat vanaf 1 september, het nieuwe onderwijsseizoen, ons onderwijs weer plaatsvindt op Campus Woudestein.

Houd u vooral onze website in de gaten en abonneer u op onze nieuwsbrief voor korte videocolleges, tips en columsn van onze docenten en het laatste nieuws.