Nieuwsgierig naar Hovo Rotterdam?
Kom naar de Open Dag op 10 september en ontdek het Hovo-onderwijs!

Wilt u kennismaken met de nieuwste programma's van Hovo Rotterdam? Wilt u zich verdiepen in nieuwe kennis? Of wilt u gewoon eens weten wat Hovo Rotterdam: Academie voor een Leven Lang Leren u te bieden heeft? Bezoek dan onze Hovo Open Dag op dinsdag 10 september van 14.00 - 17.30 uur! 

De Open Dag zal plaatsvinden in de theaterzaal van het Erasmus Paviljoen op de Campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens de open dag maakt u gratis kennis met 3 colleges die in het najaar aangeboden worden. U krijgt informatie over studeren bij Hovo Rotterdam en u kunt de sfeer proeven op Campus Woudestein. Studenten, docenten, stichting Vrienden van Hovo Rotterdam en de medewerkers van het bureau staan klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Al ruim 30 jaar bestaat Hovo Rotterdam: Academie voor een Leven Lang Leren. Geïnspireerd door vergelijkbare initiatieven in binnen- en buitenland, besloot ook de Erasmus Universiteit Rotterdam om in 1988 een eigen HOVO aan te bieden.

Hovo Rotterdam onderscheidt zich van andere opleidingsinstituten door het academisch niveau en de gekozen werkvormen. Wij zijn onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, werken enkel met academische vakspecialisten en onze kwaliteit wordt getoetst door een commissie met (emeriti) hoogleraren van de EUR.

De Open Dag 2019 wordt u aangeboden door Vrienden van Hovo Rotterdam. Zij behartigen de belangen van Hovo-cursisten. Neemt u eens een kijkje op hun pagina!

Het programma op dinsdag 10 september ziet er als volgt uit:

TijdstipOnderwerpSpreker
13.30 - 14.00 Inloop met koffie en thee-
14.00 - 14.15 

Welkomstwoord 

Hovo Rotterdam & Vrienden van Hovo Rotterdam

14.15 - 16.30 Hovo docenten aan het woordYpe de Boer MA (filosoof), dr. Marja Flory (verandermanagement, organisatiekunde), en Milou Terpstra MA (kunsthistoricus, hedendaagse kunst).
16.30 - 17.30Afsluitende Borrel-

 

Inschrijven voor de Open dag van Hovo Rotterdam

Inschrijven voor de open dag kan via onderstaand formulier. Wegens beperkte beschikbaarheid van de zaal, zijn er slechts 180 inschrijvingen mogelijk. 

Velden met een * zijn verplicht! 

Uw gegevens

Aanhef
Heeft u al eerder een programma gevolgd bij Hovo Rotterdam?

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen van Hovo Rotterdam? U ontvangt de nieuwsbrief maximaal twee keer per maand.

Wilt u de studiegids van Hovo Rotterdam ontvangen?

De persoonsgegevens die via dit formulier verkregen zijn, worden gebruikt voor de open dag van Hovo Rotterdam ten behoeve van de deelnemersadministratie en/of communicatie. Hovo Rotterdam gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacy beleid van Erasmus Academie.