Inschrijving, bevestiging, wachtlijst

Inschrijving

Meld u aan via het inschrijfformulier hier op de website, of met het inschrijfformulier achter in uw papieren studiegids. Adresgegevens vindt u hier.

Verplichte literatuur dient u zelf aan te schaffen, bijvoorbeeld bij Studystore Erasmus. Soms zijn er readers en syllabi door de docent voorgeschreven, de kosten daarvan zijn dan opgenomen in de cursusprijs. We streven ernaar om het cursusmateriaal zoveel mogelijk kosteloos via het Weblokaal aan te bieden en trachten extra kosten voor studiemateriaal te beperken. Meer informatie over heb Weblokaal vindt u hier. Inloggen kunt u hier.

Op het inschrijfformulier ziet u de mogelijheid tot het betalen van de 'Hovo Plusprijs'. De Hovo-plusprijs komt ten goede aan het FON Steunfonds Hovo Rotterdam. Informatie over deze organisatie vindt u hier. U kunt op uw inschrijfformulier (per cursus) aangeven of u € 20 extra als vrijwillige bijdrage wilt betalen. 

Bevestiging

Wij streven ernaar u binnen drie weken te berichten of u geplaatst bent. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Indien u geen e-mail adres heeft ontvangt u bericht per post.

Wachtlijst

Indien het programma van uw voorkeur vol is, plaatsen wij u automatisch op de wachtlijst. Komt er alsnog een plaats vrij, dan nemen wij contact met u op.