Vervallen - Hoe meten we geluk?

  • Economie van vandaag: de actualiteit (vervallen)

Economie van Vandaag plaatst huidige actuele economische onder- werpen in een breder perspectief. Een wetenschapper van de Erasmus School of Economics geeft u een kijkje achter de schermen. Wat zijn de oorzaken van en gevolgen van actuele gebeurtenissen? Waarom worden bepaalde beslissingen wel en waarom juist niet genomen en wat zijn de invloeden hiervan?

Om nauw aan te kunnen sluiten bij de actualiteit, zijn de exacte onderwerpen op het moment van verschijnen van deze gids (april 2016) nog niet gekozen. Gaat het over de economische gevolgen van anti-Europese sentimenten? De neerwaartse spiraal waarin China zich bevindt? Of wat er op dit moment gaande is bij de banken? De keuze wordt gemaakt door prof.dr. Philip Hans Franses, decaan van de Erasmus School of Economics, en die keuze zal mede gebaseerd zijn op de artikelen die verschijnen op economieopinie.nl.

Prof.dr. Philip Hans Franses

Prof.dr. P.H. Franses is hoogleraar Toegepaste Econometrie en hoogleraar Marketing Research aan de Erasmus School of Economics (ESE) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is hier sinds 1987 werkzaam (toen hij begon als AiO bij Prof. Kloek) en staat sinds jaar en dag hoog aan- geschreven als Nederlandse econoom. Sinds september 2006 is prof.dr. Franses tevens decaan van de Erasmus School of Economics.

Inschrijven

Code

1533DR (vervallen)

Data

Woensdag 29 juni
Vrijdag 1 juli 

Tijd

10.00 - 12.30

Locatie

Campus Woudestein (klik hier voor meer informatie)

Kosten

€ 75                                     | Hovo plusprijs          € 95

Aantal bijeenkomsten

 2